logo knwu logo Tokyo 2020
afbeelding Lisette de Heide

Geselecteerd bericht

Worldcup Emmen

05-07-2017

foto bij Worldcup Emmen
Voor de laatste Worldcup van het Seizoen hoefde we dit keer niet heel ver te reizen, het was in eigen land wel gezegd in Emmen!

Vrijdag: de start van de Tijdrit.

Ik mocht de spits afbijten, de tijdrit voor de dames T2 was niet heel lang we moesten 1 rondje van 8,4 km. Het was niet zo'n heel moeilijk rondje maar toch had ik wat problemen en moeite met de bochten, terwijl ik deze de dag ervoor goed had geoefend. Hier verlies ik veel tijd mee ten opzichte van mijn tegenstandsters want zij hebben geen problemen met de bochten. Ben bij de tijdrit 5de geworden.

Zaterdag Wegwedstrijd.

Helaas was het slecht weer het regende. Ook bij de wegwedstrijd moesten wij minder rijden dan wij bij andere Worldcups.. Nu was het 21,3km. Dat waren 3 rondes van 7,1km. De dames in mijn categorie waren er weer snel vandoor. Ik kon ze helaas niet bijhouden. wel reed ik samen met een T1 dame een eigen wedstrijd. Wij reden om de  beurt op kop en het eindigde met een eindsprint in de laatste 100 meter welke ik heb gewonnen. Ik vond het wel leuk dat ik nu een keer een strijd had, ik reed al vaak alleen.